دورههای عمومی، هدیه گارنت به شما پس از آزمون استعدادیابی است، این دورهها کاملا رایگان هستند.
برای شرکت در دورههای عمومی اول در گارنت عضو شوید و در آزمون استعدادیابی شرکت کنید.
از همان کودکی که حرف زدن را یاد میگیریم و کلمات را شکستهشکسته تلفظ میکنیم تا وقتیکه پدر و مادرمان، ما را برای رفتن به مدرسه آماده میکنند؛ تصور همهی ما از «سواد» یادگیری خواندن و نوشتن در مدرسه است.
کلیشهی باسواد شدن در مدرسه، فرهنگ اشتباهی است که در سراسر دنیا جا افتاده است. اما، بهنظر شما آیا کسی که به مدرسه نمیرود بیسواد است؟ یا اصلا ما چند نوع سواد داریم؟ صرف خواندن و نوشتن کتابهای درسی برای زندگی فردی و اجتماعی ما کافی است؟
جوابی که برای این سوالات میتوانیم بگوییم ساده است، ما در مدرسه فقط خواندن و نوشتن مطالب درسی را یاد میگیریم و بهندرت ممکن است کسی به ما در مدرسه بگوید در روابط اجتماعی خود چگونه رفتار کنیم. آیا میدانید عدم توانایی برقراری ارتباط میان نوجوانان یکی از دلایل تاثیرگذار در شکست تحصیلی و عاطفی آنها است.
دانشآموزی که مهارتهای ارتباطی را بهخوبی یاد نگرفته با وارد شدن به دانشگاه احساس تنهایی و ناامیدی میکند و عدم توانایی در برقراری ارتباط با مردم تاثیر منفی در پیشرفت تحصیلی و روابط دوستانه او میگذارد.
شاید برای شما جالب باشد «ایلان ماسک» مردی که بنیانگذار شرکت خودروسازی تسلا است و با ماشینهای بدون سرنشین سروکار دارد؛ در سن 13 سالگی اولین برنامه اینترنتی خود را روی رایانه نوشته است. ثروتمندترین فرد جهان ساعتهای زیادی را صرف مطالعه و تحقیق درباره مسائل حوزهی رایانهای میکرد که در نهایت به موفقیت او نیز منجر شد. آیا فکر میکنید ایلان ماسک در مدرسه سواد رایانهای را یاد گرفته است؟ باید بگوییم خیر سواد رایانهای جزو مهارتهایی است که باید از کودکی با آن آشنا شوید، علاقه و طیکردن مسیر درست هدف از شما هم، فردی موفق مانند ایلان ماسک میسازد.
مثال دیگر از یک فرد موفق که به سواد خواندن و نوشتن در مدرسه تکیه نکرده و سعی کرده مجموعه کامل سواد چندگانه را بهصورت کامل از کودکی تا سن 21 سالگی (و تا آخر عمر) یاد بگیرد؛ استیو جابز بنیانگذار شرکت اپل است.
بیشک بیشتر مردم دنیا دوست دارند محصولهای اپل را داشته باشند، کالاهایی که توسط یک فرد باسواد خلق شده است. استیو جابز در سن چهارم ابتدایی زمانی که از درس و مدرسه خسته شده بود با مفهوم سواد علمی آشنا شد. او با شناخت تواناییهای خود تصمیم گرفت مسیر موفقیتش را با یادگیری سواد چندگانه هموار کند و تکیه به سواد مدرسه و دانشگاه برای او کافی نبود.
سن 21 سالگی برای جابز دوران شکوفایی بود، ممکن است بگویید این یک شانس است، اما بهتر است بدانید موفقیت در علم اتفاقی نیست و انسانهای موفق به بیشتر جنبههای رفتاری، شناختی و حتی یادگیری سوادهای چندگانه تسلط پیدا کردهاند و بَنا را تنها بر پایه خواندن و نوشتن نگذاشتهاند.
مثالهای فوق اهمیت یادگیری سوادهای چندگانه و بهکارگیری آنها را از کودکی تا بزرگسالی نشان میدهد. دورهی سوادهای چندگانه گارنت با هدف آمادهسازی شما برای مشاغل آینده و آموزش انواع سوادهای چندگانه ایجاد شده است.
شما در این دوره با مفهوم سوادهای چندگانه و نحوه بهکارگیری آنها آشنا خواهید شد تا بتوانید آینده کاری، ارتباطی، عاطفی، مالی و حتی رایانهای و سلامتی موفقی را برای خود بهارمغان آورید.
دستاوردهای این دوره
- سواد ارتباطی
- سواد انرژی
- سواد بوم شناختی
- سواد تحلیلی
- سوادتربیتی
- سواد رایانه ای
- سواد رسانه ای
- سواد سلامتی
- سواد عاطفی
- سواد علمی
- سواد مالی
نظر کسانی که در این دوره ثبت نام کرده اند