به سبک حرفه ایها شف شوید!
تا به حال رؤیای داشتن یک رستوران مجلل را داشتهاید؟ چقدر با غذا و فرهنگ غذایی کشورهای مختلف آشنایی دارید؟
چشیدن یک طعم جدید قطعا تجربه فراموش نکردنی خواهد بود!
کشورهای مختلف سبکها و ترفندهای غذایی خاص خودشان را دارند که باعث منحصر به فرد بودن طعم غذاهایشان میشود. افراد زیادی علاقه مند به چشیدن مزههای جدید هستند. اگر شما هم از تجربه های جدید لذت میبرید با یادگیری اصول و ترفندهای آن می توانید این مزه های خاص را به خانه خود ببرید! در کنار آن با آموزش نحوه مدیریت آشپزخانه، میتوانید رستورانی پر از مزههای جدید داشته باشد!
شما در وبینار دو روزه آشپزی با سبکهای مختلف آشپزی، فرهنگ آشپزی و شیرینیپزی آسیا و اروپا آشنا میشوید، مدیریت آشپزخانه را میآموزید و با تجربیات شف های حرفه ای آشنا میشوید.
تاریخ برگزاری: 27 و 28 دی ماه
زمان برگزاری: از ساعت 15 الی 19
سخنرانان:
شف جاناتان ناکواتان ناکو
از سال 1996 آشپزی را شروع کرد و از سال 2011 فعالیت خود را در ایران آغاز کرد. در حال حاضر به عنوان شف در ساکورا مشغول به فعالیت است
شف سمبل بهمن یار
فارغ التحصیل رشته قنادی از مدرسه کوردون بلو پاریس است که دوره کارآموزی خود را در مزون شکلاتJean-Charles Rochoux در پاریس گذرانده است. از فعالیتهای او میتوان به همکاری با هولدینگ ویکولو گروپ(گروه تخصصی صنعت رستوران و کافه)، طراحی و تجهیز آشپزخانه حرفهای قنادی و تأسیس بوتیک شیرینی فرانسوی ژاسنت اشاره کرد.
مخاطبین دوره:
تمام علاقه مندان به حوزه آشپزی و خلق مزههای جدید.
افرادی که علاقه دارند با سبک آشپزی اروپا و آسیا آشنا شوند.
افرادی که علاقه مند به تأسیس و مدیریت رستوران هستند.